Permanent Beauty​

Lipcontour

Mooi gevormde lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen van ons hebben bv. een te dunne boven- of onderlip, scheve lippen of zelfs vervaagde lipcontouren.

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up.

  • Subtiele permanente lipliner (lipcontour)

Met permanente make-up accentueren we de natuurlijke lijnen van uw mond, waardoor deze meer gaat spreken en uw lippen voller lijken. Doordat we een subtiel lijntje tekenen in de kleur van uw lippen (of een tint donkerder), lijkt het niet alsof u make-up draagt. Deze methode heet de lipliner.

  • Geschaduwde permanente lipliner (lipcontour met schaduw)

Als u meer dan alleen de contouren van uw lippen wilt accentueren, is de geschaduwde lipliner een geschikte methode. Het lijntje rondom uw lippen krijgt aan de binnenkant een zachte schaduw, waarmee we eventuele oneffenheden inkleuren. Bij deze methode, de lipshadow, loopt het lijntje subtiel over in de kleur van uw eigen lippen.

  • Natuurlijke, volle lippen (full lips)

Soms hebben uw lippen uit zichzelf weinig kleur of is de kleur met de jaren vervaagd. Met permanente make-up in de juiste kleuren kunnen wij uw lippen opvullen. Deze methode, die in het vakgebied full lipswordt genoemd, is ook uitermate geschikt voor mensen met een hazenlip of mensen met pigmentvlekken op hun lippen, bijvoorbeeld door Vitiligo.

*De gehele behandeling duurt ongeveer 1 1/2 uur. Na ongeveer 6 weken komt u terug voor de nabehandeling. Er wordt dan gekeken of alles nog naar wens is en er wordt, indien nodig, nog een nabehandeling gegeven.

Plaatsing lipcontour -380€

Bijwerken lipcontour< 12 maanden -175€

Bijwerken lipcontour < 24 maanden -240€


Plaatsing lipcontour met schaduw -425€

Bijwerken lipcontour met schaduw< 12 maanden -199€

Bijwerken lipcontour met schaduw< 24 maanden -250€


Full lips - 499€

Bijwerken full lips< 12 maanden -210€

Bijwerken full lips < 24 maanden -260€


Consultatie / Allergietest / Kleurtest - 25€