Permanent Beauty​

Pro Sensitive

Probleem: Gevoelige huid & Couperose

Een gevoelige huid is een huid die teveel prikkels krijgt. Het kan zijn dat de huid pijnlijk aanvoelt of geïrriteerd is. Een gevoelige huid kan zowel droog als vet zijn. Een gevoelige of reactieve huid kan rode vlekken hebben en is vatbaarder voor invloeden van buitenaf. Een gevoelige kwetsbare huid vertoont vaak ook rode gesprongen adertjes op de wangen, dit noemen we couperose. Couperose kan het gevolg zijn van extreme temperatuur schommelingen, genetische zwakke haarvaatjes of het verdunnen van de huid.

Oplossing

Tolerantie verhogen | Aderen versterken

Pro Sensitive is een Neuro cosmetische lijn en werkt op de wisselwerking tussen de huid en het zenuwstelsel. Het remt de boodschappers die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen in de huid en vermindert de reactiviteit van de huid en het stimuleert de aanmaak van endorfines. Hierdoor kan het stress niveau in de huid worden verlaagd en de tolerantie drempel worden verhoogd.

Pro Sensitive werkt op 2 unieke manieren:

  • Anti Stress – de prikkel die ontstekingen veroorzaakt blokkeren.
  • Anti Pijn – stimuleert de afscheiding van endorfine.

Belofte

Gezonde huid zonder ongemakken.

Pro sensitive heeft een intensieve, directe werking en brengt de huid weer in balans. Het vermindert rode vlekken,couperose en irritatie. Het herstelt zichtbare kleine vaatjes en versterkt de vaatwanden waardoor couperose minder kans krijgt. De gevoelige huid verandert zichtbaar en door het diepe, kalmerende effect ziet ze er helder en stralend uit.

Duur van de behandeling is 90 minuten.                                               

Kostprijs : 85 €

+extra oogcontour verzorging : 15€

0