Permanent Beauty​

Wenkbrauwen

Welke verschillen zijn er voor het pigmenteren van de wenkbrauwen?

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Er zijn twee mogelijkheden voor het aanbrengen permanente make-up van de wenkbrauwen:

1. Geschaduwde of poeder wenkbrauwen:

De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend alsof u met een wenkbrauwpoeder de wenkbrauw heeft getekend. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht. Voor het pigmenteren van wenkbrauwen gebruiken we nooit een strakke lijn maar creëren we met een speciale techniek een schaduw, waardoor een natuurlijke zachte wenkbrauw ontstaat. De wenkbrauw vormt immers het kader van het gezicht en zorgt voor expressie en uitdrukking.

2. Hairstrokes:

Bij deze techniek wordt met een speciale naald als het ware haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor zien de wenkbrauwen er voller en natuurlijker uit. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen mooi worden gecorrigeerd. Ook wanneer u helemaal of bijna geen wenkbrauwen (bob bij Alopecia Areata) heeft, is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Deze haartjes zijn zo dun dat ze bijna niet van echte haartjes te onderscheiden zijn.(Soms wordt er een combinatie van deze twee methodes gebruikt.)

*De gehele behandeling duurt ongeveer 1,5-2 uur.

Na ongeveer 6 weken komt u terug voor de nabehandeling (In de prijs inbegrepen)


Plaatsing wenkbrauwen -380€

Bijwerken wenkbrauwen < 6 maanden -99€

Bijwerken wenkbrauwen < 9 maanden -125€

Bijwerken wenkbrauwen < 14 maanden -199€

Bijwerken wenkbrauwen < 24 maanden -240€


Consultatie / Allergietest / Kleurtest - 25€